Ihanaa et joulu on ohi, eikä ressistä enää mitään tietoa. Lahjat on annettu ja vastaanotettu + pakolliset "kiva nähdä suakin" tapaamiset hoidettu. Sitä vaan kävin miettimään onnistuiskohan ens jouluna, ettei osta yhtäkään lahjaa ?

Toisaalta taas omalle murulle on kiva ostaa jotain ( vaikka vaatiikin ihan helv.. työtä.. ) Nytkin sain ihan mukavat lahjat sille hommattua, omasta mielestä ainakii ;-) Itse sain loistavat alusvaatteet, melkeen sanan varsinaisessa merkityksessä .. niissä kun on sen verran paljon erilaisia koristuksia että kun mä ne päälleni puen niin tosiaan varmaan loistan pimeessäkin... mut hienot ne on silti ja tarkotettu vaan erikoistilaisuuksiin, esim.jouluaaton viimeisiin tunteihin.. ;-)

Nyt on sitten alkanut ALE:t joka paikassa ja eilen eksyinkin yhessä vaateputiikissa pyörähtämään ja jotenkin osa niistä kamoista näytti kyllä niiii-iiin "lumpuilta" että mietinkin että mistäköhän varaston perukoilta osa paidoista oli esille kaivettu ? Sitten porukka ostaa niitä hullunkiilto silmissä kun saa niin halvalla.. Tosin kyl sieltä nyt jotain ihan fiksuu ja mageetakin löytää halvalla, mut kokoja ei välttämättä sitten taas.. Itse löysin uuden ihanan talvitakin puoleen hintaan ( entisiäkin kyl löytyy liikaaki .. ) Mut kun oli semmonen jota oon jo koko talven ajan kytännyt ja sitten sai nyt niin halvalla ja just 1 kpl mun kokoa *M* niin tartteeko siin sitten miettiä enää... Eli hyvin on nyt selitelty huonolle omalle tunnolle vastaus kysymykseen, "Pitikö toikin nyt ostaa..? " Noo, eipähän tartte takkia vähään aikaan ostaa... *eipä*..

No josko tänään vielä piipahtais vaik Ikeassa... :-)