...Nimittäin viikon hiljaisuus asunnossa. Inhottavalta tuntuu myöntää, että on ihanaa kun lapsi menee mummollensa ja saa olla hetken ihan rauhassa, jos ei siis miestä lasketa.

Ei  tarvitse aamulla herätellä "raivotautista" murrosiän kynnyksellä olevaa lasta sängystä, ei tarvitse vahtia onko päivän läksyt tehty, kuunnella kuinka se sano silleen ja toi tuolleen, ei tarvitse kerätä tavaroita aina eteisestä lähtien paikoilleen, ei tarvitse tehdä ruokaa jos ei kiinnosta, ei tarvitse riidellä telkun kattomisesta, pleikkarin pelaamisesta, suihkuun menemisestä, syömisestä. Siis vaikka joudun menemään töihin viikolla, tuntuu ihan lomalta ! Miten helpolla sitä pääseekään kun ei ole lasta :-)

Tiedän, että viimeistään tänään illalla mun pitää soittaa ja kysyä kuulumisia, että ei sitä sitten kuitenkaan osaa ihan täysillä nauttia, nimittäin sitten alkaa iskee jo ikävä ja huoli jos ei mitään kuule. Mutta jos hoitaisi tuon kuulumisten kyselyn pois alta, niin sitten voi olla ihan rennosti taas hetken aikaa...

Viikonloppuna käytiin linnanmäellä, se kun on viikon auki näin keskellä talvea. Ja joo, oltiin romanttisesti mieheni kanssa kaksistaan kun tyttö käväsi isällään niin me kun ei muuta keksitty niin päätettiin sinne sitten kipittää toppahousuinemme. Sinällään kyllä paikka oli pikku pettymys kun oletin että siellä siis olisi tosiaan niitä koneita ja vempaimia enemmänkin auki, esim.vekkula joka on sisätiloissa oleva niin oli kiinni ? >:o( Siis en mä itseni takia, mutta ne pienet punaposkiset pallopäät olis varmaan tykännyt käydä. No me käytiin kahvikupeissa, jossa meinasin kuolla nauruun kun meidän "muki" ei pyörinyt yhtään vaan pysy samassa asennossa kokoaika.. varmaan se kun me istuttiin vierekkäin ja sylikkäin, niin paino kasaantu yhteen kohtaan *noloo*.. mut nauratti vaan hirpusti. Käytiin myös törmäilyautois, jossa niihinkin piti sitten kummankin sulloutua samaan kaaraan ja ajettiin tietenkin tyylikkäästi sitä radan keskiöö ympäri täysiä niin että vieläkin vippaa päästä kun käy muistelemaan.. Kahvilla käytiin siinä lintsin sikakalliissa ravintolassa, nimee en muista mut enivei, yritti siinä vielä kaiken hyvänlisäksi velottaa multa 2 euroa extraa.. prkl.. ja ihmetyttää ettei tuommosista virheistä ikinä edes hyvitetä mitään vaan korjataan moka ja that`s it ! Vois siis oikeesti edes sanoo että "Anteeksi" mut ei edes sitä ! Siihen ravintolaan en kyllä ajatellu seuraavalla kerralla edes eksyä.. taidan pakata mukaa seuraavaksi eväskorin ja ehtaat leivinpaperiin käärästyt lauantaimakkara voileivät ja lasipulloon maitoa, tosin ens kesänä varmaan omien eväittenkin syömisestä revitään jotain "leiriytymismaksua".. (no enkai mä ny oikeest tuolleen syö..) ;)

Höö, mitäs vielä.. ei varmaan mitään... palailen taas kertomaan kun jakselen kirjuutella..